Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σχόλια πελάτων

Οι πελάτες μας μιλάνε

Στη μακρόχρονη πορεία μας έχουμε βοηθήσει δεκάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς να εδραιωθούν στον ανταγωνιστικό χώρο του web. Με ολοκληρωμένες λύσεις e-commerce, ιστοσελίδες μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής και με αξιόπιστες web εφαρμογές, οι πελάτες μας είναι η καλύτερη διαφήμιση μας. Απλά ρωτήστε τους για εμάς.

Αθηναγόρας Δικαιάκος

Μητροπολίτης Ιλίου , Αχαρνών και Πετρουπόλεως
Η εταιρεία nextpointer.gr επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό κατά την περίοδο της συνεργασίας μας, όπως και σε κάθε βοήθεια που ζητήθηκε από εμάς εκ των υστέρων. Ανέλαβε το πολύ δύσκολο έργο της μεταφοράς της παλαιάς ιστοσελίδας στη νέα , με εξαιρετικά ανταγωνιστικό της αγοράς κόστος, χωρίς καμμία απώλεια δεδομένων και μας παρέδωσε μια υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής ιστοσελίδα , όπως ακριβώς της ζητήθηκε, με πλήρως εναρμονισμένη με τις ειδικές απαιτήσεις που έχει μια ιστοσελίδα Ιεράς Μητροπόλεως. Ευχόμαστε η εταιρεία "Nextpointer" που στελεχώνεται από νέους προγραμματιστές , να βρει το χώρο της και να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΙΤΣΙΔΟΥ

CEO & Founder - eugeniaaccessories.gr
Άψογη συνεργασία με την ομάδα της Nextpointer.gr. Η επικοινωνία με τη nextpointer ήταν πολύ καλή με αποτέλεσμα να γίνει το eshop όπως το είχαμε σκεφτεί , τηρώντας πάντα τους χρόνους και τα deadlines.Εύχομαι στη ζωή σου Βαγγέλη να πετύχεις όλους σου τους στόχους και να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί πάνω από όλα είσαι άνθρωπος που αξίζεις πολλά!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

CEO - bibibo-jewelry.gr
Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω 4 λέξεις για να περιγράψω την συνεργασία μου με την nextpointer αυτές θα ήταν : Γνώση, Ειλικρίνεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα. Θεωρούμε την συνεργασία μας με την nextpointer από τις πιο επιτυχημένες δίνοντας μας σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τους την εξέλιξη της εταιρίας "προστατεύοντας" μας και στο οικονομικό κομμάτι με σωστές συμβουλές και εφαρμογές.

Σταύρος Καλύβας

CEO - novatempus.gr
Γνώρισα το Βαγγέλη και την ομάδα της Nextpointer κατόπιν συστάσεων και πραγματικά η συνεργασία μας ήταν μια φοβερή εμπειρία. Το project μου ολοκληρώθηκε στην ώρα του, με απίστευτη συνέπεια στις τεχνικές προδιαγραφές του και μετά από 6 μήνες από την παράδοση συνεχίζω να έχω την αμέριστη υποστήριξη της ομάδας σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης. Όσο για το κόστος σε συνάρτηση με την ποιότητα παροχής υπηρεσιών θεωρώ ότι έχω κάνει μια από τις πιο επιτυχημένες μου κινήσεις!

Demetris Papachristopoulos

CEO - zapp.gr
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γνωρίζει άριστα το αντικείμενο της δουλειάς του. Καλή συνέχεια Βαγγέλη !

Efthymia Koutroumanou

Ιδιώτης
Εξαιρετική δουλειά! Ξεχωρίζει ανάμεσα στους πολλούς για την αξιοπιστία και τις καινοτόμες λύσεις! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Housephone.gr

House Phone Company
Επαγγελματίες... Ευχαριστούμε πολύ Βαγγέλη.

Βασίλης Κερασιώτης

CEO - e-Growth.gr
Επαγγελματίες

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ

CEO - Woodtechnic.gr
Ν1 εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων !Σας ευχαριστούμε πολύ!

Δημήτρης Τουρκάκης

CEO - Imadra Media
Επαγγελματίες σε όλα ειδικά στις custοm εφαρμογές!

Ζαχαρένια Παπαδάκη

CEO - sosho.gr
Ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία!!!

Νίκος Γιάννος

CEO - Γιάννος Πλακάκια & Είδη Υγιεινής
Επαγγελματίες απλά!

TINUVO

tivuno web agency
A long time ago, i met Vangelis in Athens. Back then, he was not familiar with PrestaShop. Right now, he rocks! Whenever I am out of service, I share his contact details from the bottom of my heart.

Lamine Kacimi

Software Development Engineer II at Amazon
Great company that will have a deep impact on your web presence. They use up to date technology making your website accessible in all devices, and they make sure your website is optimized for search engines.