Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καριέρες

Ευκαιρίες Εργασίας

Γίνε μέλος της ομάδα μας. Το μόνο προσόν που χρειάζεται είναι το πνεύμα ομαδικότητας!

Η Nextpointer αναπτύσσεται συνεχώς σε όλους τους κλάδους του web. Δες τις παρακάτω θέσεις εργασίας και στείλε μας το βιογραφικό σου να σε γνωρίσουμε. 

 • Web Developer

  Γίνε μέλος της ομάδας μας ως PHP/Web developer και βοήθησε μας να δημιουργήσουμε καινοτόμες και ελκυστικές λύσεις για τους πελάτες μας. Στην εταιρεία μας, θα εργαστείς μαζί με μια ταλαντούχα ομάδα προγραμματιστών και σχεδιαστών για να ζωντανέψετε τα οράματα των πελατών μας. Θα είστε υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των PHP  εφαρμογών μας, και για τον εντοπισμό και την εφαρμογή νέων δυνατοτήτων.

  Εάν έχεις πάθος για  Web development και κατανοείς καλά την PHP και τις σχετικές τεχνολογίες της, θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε!"
   

 • Digital Marketing Expert

  Γίνε μέλος της ομάδας μας ως ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ και βοήθησε μας να ανεβάσουμε τις υπηρεσίες μας στο επόμενο επίπεδο. Ως μέλος της ομάδας μας, θα είσαι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την εκτέλεση αποτελεσματικών στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ. Στόχος η αύξηση της επισκεψιμότητας, της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας των πελατών μας, καθώς και η μακροπρόθεσμη αύξηση του πελατολογίου τους. Θα συνεργαστείς στενά με την ομάδα των Web Developers μας για να διασφαλίσετε ότι η παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο είναι κορυφαία. 

  Εάν είσαι παθιασμένος/η με το ψηφιακό μάρκετινγκ και θέλεις να γίνεις μέλος μιας δυναμικής και αναπτυσσόμενης ομάδας, θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε!

 • Google Ads Specialist

  Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει ισχυρό υπόβαθρο στο Google Ads, καθώς και εμπειρία με καμπάνιες αναζήτησης, προβολής και βίντεο. Θα πρέπει να έχετε βαθιά κατανόηση της πλατφόρμας Google Ads, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας λέξεων-κλειδιών, της εμπειρίας δημιουργίας διαφημιστικού περιεχομένου και βελτιστοποίησης καμπάνιας. 

  Αν είσαι παθιασμένος με το ψηφιακό μάρκετινγκ και έχεις αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας στο Google Ads, με μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες σας θα χαρούμε να συνεργαστούμε!