Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συχνές ερωτήσεις

 • Θέλω να φτιάξω μία Custom εφαρμογή τι πρέπει να γνωρίζω;

  Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία:

  1. Καθορίστε τις απαιτήσεις σας: Είναι σημαντικό να έχετε σαφή κατανόηση του τι θέλετε να κάνει η προσαρμοσμένη εφαρμογή σας. Αυτό περιλαμβάνει τη λειτουργικότητα, τις δυνατότητες και τυχόν συγκεκριμένες απαιτήσεις που μπορεί να έχετε.
  2. Προσδιορίστε τον προϋπολογισμό σας: Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν σε κόστος ανάλογα με την πολυπλοκότητα και το εύρος του έργου. Προσδιορίστε πόσα είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε , ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια λύση που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
  3. Επιλέξτε την ομάδα ανάπτυξης: Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια ομάδα που έχει τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης προσαρμοσμένης εφαρμογής. Η Nextpointer έχει αποδεδειγμένο ιστορικό και μπορεί να παρέχει συστάσεις από ικανοποιημένους πελάτες.
  4. Κατανόηση της διαδικασίας ανάπτυξης: Οι προσαρμοσμένες εφαρμογές μπορεί να χρειαστούν χρόνο για να αναπτυχθούν, καθώς υπάρχουν διάφορα στάδια ανάπτυξης, σχεδίασης, κατασκευής, δοκιμής και εκκίνησης. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγαλύτερο χρονοδιάγραμμα, αλλά επίσης να γνωρίζετε ότι η τακτική επικοινωνία με την ομάδα ανάπτυξης μας θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια ομαλή και επιτυχημένη διαδικασία.

  Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που να καλύπτει τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω ερωτήσεις ή για να συζητήσουμε το έργο σας με περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Το e-shop μου έχει κατασκευαστεί σε άλλη εταιρεία. Μπορείτε να το αναλάβετε εσείς;

  Ναι, η εταιρεία  μας μπορεί να χειριστεί τη συντήρηση και την ενημέρωση ενός e-shop που έχει κατασκευαστεί από άλλη εταιρεία. Έχουμε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών που είναι ειδικευμένοι σε ποικιλία διαφορετικών τεχνολογιών και πλατφορμών.  Είτε χρειάζεστε βοήθεια με διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις λειτουργιών , γραφιστική επιμέλεια ή συνολική συντήρηση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

  Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας με τις λεπτομέρειες του e-shop σας και μπορούμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

 • Το e-shop μου είναι σε παλιά έκδοση PrestaShop. Μπορείτε να το μεταφέρετε στην τελευταία έκδοση χωρίς απώλεια δεδομένων;

  Ναι, μπορούμε να αναβαθμίσουμε το e-shop σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του PrestaShop χωρίς απώλεια δεδομένων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να είναι περίπλοκη και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο ανάλογα με το μέγεθος του e-shop σας και τον αριθμό των προσαρμογών που έχουν γίνει στην πλατφόρμα.

  Η διαδικασία αναβάθμισης ξεκινά με ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του e-shop σας (back up) για να διασφαλίσουμε ότι έχετε αντίγραφο όλων των δεδομένων σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Το αναβαθμισμένο e-shop θα αναπτυχθεί σε ένα δοκιμαστικό περιβάλλον  και θα ελεγχθεί διεξοδικά, για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά. Όταν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα τότε αντικαθιστούμε την παλιά έκδοση με την καινούρια. Με αυτόν τον τρόπο το e-shop σας λειτουργεί αδιάλειπτα καθόλη τη διάρκεια των εργασιών αναβάθμισης.

  Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε το e-shop σας στην πιο πρόσφατη έκδοση του PrestaShop, επικοινωνήστε μαζί μας για  προσφορά ανάληψης έργου  και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία.
   

 • Το budget μου είναι περιορισμένο. Υπάρχει οικονομική και αξιόπιστη λύση για να ξεκινήσω την εταιρική μου παρουσία στο web;

  Ναι υπάρχουν προσιτές και αξιόπιστες λύσεις για την έναρξη μιας εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο ακόμα και με περιορισμένο προϋπολογισμό. Πλατφόρμες CMS (Content Management System) όπως το WordPress μπορούν να σας δώσουν άψογα αποτελέσματα τόσο οργανικά όσο και αισθητικά και στην πορεία να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο με την πρόοδο των οικονομικών σας.

  Στη nextpointer αναλαμβάνουμε την υλοποίηση  αντίστοιχων project σε καθημερινή βάση. Δεν τα συνιστούμε όμως για απαιτητικά έργα που θέλουν σύνθετες λειτουργίες.