Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

Kάθε νέος πελάτης, κάθε νέα ανάγκη σας , είναι για μας μία πρόκληση, ένα δημιουργικό ταξίδι που ξεκινάει από την ιδέα σας και καταλήγει σε ένα άρτια ολοκληρωμένο έργο. Αυτή την εμπειρία μπορούν να μοιραστούν μαζί σας οι πελάτες που έχουν συνεργαστεί ήδη μαζί μας. Με 5 αστέρια σε όλα τα συστήματα που καταχωρούν αξιολογήσεις, αλλά και με δυνατότητα να μας ζητήσετε συστάσεις,  σας προτρέπουμε απλά να μιλήσετε μαζί τους. Απλά ρωτήστε τους για μας. 

12+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ
Πάντα με το ίδιο μεράκι για γνώση και εξέλιξη
150+
ΠΕΛAΤΕΣ
Έτοιμοι να μιλήσουν για εμάς. Δεν έχετε παρά να τους ρωτήσετε.
200+
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ
Αυτά μιλάνε από μόνα τους. Η καλύτερη διαφήμιση μας

Ιστορία

H Nextpointer ιδρύθηκε το 2019,από τον Ευάγγελο Γκορίτσα. Με 10 χρόνια εργασιακή εμπειρία στο χώρο του Web Development ο Ευάγγελος είχε από την αρχή ενα ξεκάθαρο στόχο. Την κατασκευή έργων υψηλής ποιότητας, μοναδικά ως προς τον αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό και την αισθητική τους.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η ομάδα της Nextpointer έχει μεγαλώσει. Και ενώ ο πρωταρχικός στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος πλέον η Nextpointer είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του web.

Με απόλυτη εξειδίκευση σε πλατφόρμες όπως Prestashop,Drupal, Laravel, και WordPress μπορούμε να ολοκληρώσουμε έργα με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας, πάντα εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού.

Συνεργασία και όραμα
01

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, για εμάς ένα project στην πράξη αρχίζει από τη στιγμή που θα κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση. Μαζί θα συνεργαστούμε για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας και να οραματιστούμε πως η διαδικτυακή σας παρουσία θα ξεχωρίσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Υποστήριξη και συνέπεια
02

Από τη δικιά μας οπτική γωνία, τα έργα των πελατών μας είναι ζωντανοί οργανισμοί που διαρκώς εξελίσσονται. Mε συνέπεια παραμένουμε δίπλα στους πελάτες μας μετά την αρχική υλοποίηση και παρέχουμε αδιάλειπτα κάθε υποστήριξη προκειμένου τα έργα σας να φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο.

Ειλικρίνεια και ηθική
03

Από τις πρώτες μας συζητήσεις θα αντιληφθείτε την ειλικρίνεια των λόγων μας. Είτε πρόκειται για χρόνους παράδοσης είτε για κοστολόγηση του έργου σας, ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Χρησιμοποιούμε πάντα τις βέλτιστες πρακτικές και αποφεύγουμε οποιεσδήποτε ανήθικες προσεγγίσεις.

Ομαδικότητα και εξέλιξη
04

Δρώντας μέσα στον πιο εξελισσόμενο τομέα, αυτόν της τεχνολογίας, είναι κάτι παραπάνω από χρέος μας να ενημερωνόμαστε συνεχώς και να εξελισσόμαστε διαρκώς. Σταθερή αξία για εμάς θα παραμένει πάντα το πνεύμα ομαδικότητας μεταξύ των μελών της ομάδας μας, κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας.