Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Hosting

Στην Nextpointer, παρέχουμε πανίσχυρους servers, ικανούς να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα. Η απίστευτη ταχύτητα τους, τα πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας τους εναντίον κακόβουλων λογισμικών καθώς και τα ρυθμιζόμενα σε συχνότητα Back Ups εγγυώνται ότι το έργο σας θα είναι αδιάλειπτα προσβάσιμο.

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης θα είναι πάντα δίπλα σας για να επιλύσει όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε. Με μια ποικιλία από πακέτα φιλοξενίας για να διαλέξετε, θα βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο έργο σας.

Υπηρεσίες
Hosting
Shared Hosting
Dedicated Hosting
Nextpointer
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Ταχύτατοι servers
Πολλαπλά backup
Πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας
Διαρκής τεχνική υποστήριξη
Shared Hosting
01
Για μικρά έργα με περιορισμένες ανάγκες σε πόρους συστήματος. Ιδανικά επίσης για το ξεκίνημα σας. Αν για παράδειγμα έχετε κάποιο μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα μέχρι να δημιουργήσετε το brand awareness που θα φέρει την επισκεψιμότητα και θα ανεβάσει τις απατήσεις σας το shared hosting είναι η ιδανική επιλογή.
Dedicated Hosting
02
Σε αντίθεση με το Shared Hosting όπου οι πόροι συστήματος μοιράζονται σε διάφορους πελάτες, στους Dedicated Servers είναι αφιερωμένοι σε έναν μεμονωμένο πελάτη. Συνίσταται σε απαιτητικά έργα με μεγάλη επισκεψιμότητα καθώς και σε εκείνα που οι ανάγκες για αυξημένα επίπεδα ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας.