Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Web Development

Στην Nextpointer, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και web εφαρμογών , για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να δημιουργήσουν λειτουργικούς και υψηλής αισθητικής ιστότοπους/εφαρμογές, είτε πρόκειται για υλοποίηση από την αρχή, είτε για εξέλιξη ενός υφιστάμενου έργου.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η ομάδα των έμπειρων προγραμματιστών και σχεδιαστών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Έχουμε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να ζωντανέψουμε το όραμά σας και να δημιουργήσουμε ένα έργο μοναδικό που ανταποκρίνεται στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Υπηρεσίες
Web Development
Prestashop Development
Drupal Development
Laravel Development
WordPress Development
Τεχνική Υποστήριξη
Nextpointer
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Πολυετής εμπειρία
Δεκάδες ολοκληρωμένα έργα
Πάντα εντός χρονοδιαγράμματος
Πάντα εντός προϋπολογισμού
Διαρκής τεχνική υποστήριξη
Κατασκευή eshop
01
Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου βασισμένες στις ανάγκες της επιχείρησή σας. E- shops που “φορτώνουν” με ταχύτητα αστραπής, προσαρμοσμένα για τέλεια αποτελέσματα σε όλες τις συσκευές (Responsive Design). Με άλλα λόγια e-shop φτιαγμένα για να πουλάνε!
Κατασκευή ιστοσελίδων
02
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που λειτουργούν απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές δίνοντας έμφαση στην εμπειρία του τελικού χρήστη. Καθαρός κώδικας και αισθητικά άρτια αποτελέσματα πάντα με έμφαση στη λειτουργικότητα.
Prestashop development
03
H oμάδα μας με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη θεμάτων και πρόσθετων Prestashop, είναι σε θέση να πάει το e-shop σας σε άλλο επίπεδο. Βελτίωση της εμπειρίας checkout, συνδέσεις με marketplaces & ERP είναι το ελάχιστο από αυτά που μπορούμε να κάνουμε!
Drupal development
04
H ομάδα μας εξειδικεύεται στην ανάπτυξη θεμάτων και πρόσθετων για την πλατφόρμα του Drupal. Εκεί που επαυξημένες λειτουργικές ανάγκες, η ασφάλεια και επεκτασιμότητα είναι σε προτεραιότητα, η oμάδα μας έχει πάντα λύση με τη χρήση του Drupal.
Laravel development
05
Το Laravel είναι ένα ισχυρό framework PHP για τη δημιουργία Web Apps. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανάπτυξης σε Laravel, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προσαρμοσμένων εφαρμογών, της ανάπτυξης προσθηκών και ενσωματώσεων.
Custom web εφαρμογές
06
Στην Νextpointer αναπτύσσουμε web εφαρμογές προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, με εκτενή εκπαίδευση. Επεκτάσιμος σχεδιασμός που μπορεί να αναπτυχθεί μαζί με την επιχείρησή σας.
Τεχνική υποστήριξη
07
Αν κάτι μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι ότι παρέχουμε σταθερά τεχνική υποστήριξη στα έργα που παραδίδουμε. Για διόρθωση λαθών, αναβάθμιση λογισμικού, επεκτάσεις, η Nextpointer εγγυάται ότι είστε απόλυτα καλυμμένοι!