Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Design

Ο καθορισμός της εταιρικής ταυτότητας είναι κάτι που συναντάμε συχνά στην καθημερινότητα μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες μας ήρθαν απλά με μια επιχειρηματική ιδέα και εμείς έπρεπε να την οπτικοποιήσουμε και να την μετατρέψουμε σε ένα ολοκληρωμένο “Ηλεκτρονικό προϊόν”

Από το σχεδιασμό λογοτύπου έως το γενικό look and feel της ιστοσελίδας η Νextpointer με τους έμπειρους γραφίστες της είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις branding.

Υπηρεσίες
Design
Κατασκευή λογοτύπου
Web Design
Nextpointer
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Ολοκληρωμένες λύσεις branding
Μοναδικά λογότυπα
Σύγχρονη αισθητική προσέγγιση
Πάντα εντός χρονοδιαγράμματος
Κατασκευή λογοτύπου
01
Το λογότυπο ή πιο σωστά “ο λογότυπος” σας, θα σας συνοδεύει παντού με απώτερο σκοπό την αναγνωρισιμότητα του. Πάνω από όλα ο λογότυπος είναι ιδέα, η σταθερά εκείνη αξία που θα δώσει το τόνο και την παλέτα χρωμάτων σε κάθε ενέργεια προβολής σας. Με δεκάδες ολοκληρωμένα έργα, είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να σας εντυπωσιάσουμε.
Web design
02
Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες, που αντανακλούν την εταιρική σας ταυτότητα για να περάσετε ακριβώς το μήνυμά σας στο target group που επιθυμείτε. Μοναδικά banners και γραφιστικά που μαγνητίζουν το βλέμμα και οδηγούν σε πωλήσεις, σύγχρονη προσέγγιση της τυπογραφίας και ευφάνταστα σλόγκαν είναι μερικά από αυτά που μπορεί να αναλάβει η γραφιστική μας ομάδα.